Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Επισκευή Παρμπρίζ ......


Αντικατάσταση και επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτου



Παρατηρήσατε χτύπημα ή μικρή ρωγμή σε κάποιο από τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας; Στην Glassdrive πάντοτε προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε το παράθυρό σας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, καλέστε κάποιον από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Αν έχετε ασφάλιση, στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή είναι δωρεάν. Κανονικά, η επισκευή δεν επηρεάζει το ασφαλιστικό σας bonus malus.

Γιατί είναι σημαντική η επισκευή του παρμπρίζ στο αυτοκίνητο

Αυτό το μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μια μεγάλη ρωγμή. Όχι μόνο δεν θα μπορεί το όχημά σας να περάσει τον ετήσιο τεχνικό έλεγχο, αλλά η ρωγμή μπορεί επίσης να περιορίζει την ορατότητά σας και θα θέσει σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας.
Τα παρμπρίζ συμβάλλουν ως και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Το σπασμένο παρμπρίζ αποδυναμώνει το πλαίσιο και μπορεί να μεταβάλλει τη δυναμική του οχήματός σας. Η επισκευή παραθύρου σε ένα αυτοκίνητο διαρκεί μόνο 30 λεπτά, και αποτελεί γρήγορο και εύκολο τρόπο να ξαναβγείτε με ασφάλεια στο δρόμο.

Τα βήματα της επισκευής παρμπρίζ αυτοκινήτου

Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς πραγματοποιούμε τις επισκευές παρμπρίζ αυτοκινήτου στην Glassdrive; Παρακαλείστε να ρωτήσετε τον τεχνικό σας στην Glassdrive.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ...