Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ρωγμή στο Παρμπρίζ ...

Επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ




Ένα ράγισμα στο παρμπρίζ, όταν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, είναι γνωστό αίτιο αποτυχίας του ελέγχου ΚΤΕΟ, αλλά γνωρίζατε ότι ένα ράγισμα μπορεί να επηρεάσει τη δομή του αυτοκινήτου σας; Το παρμπρίζ σας συμβάλλει μέχρι και 34% στην στρεπτική ακαμψία του οχήματός σας. Ένα μικρό ράγισμα στο παρμπρίζ μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μεγάλη ρωγμή, θέτοντας σε κίνδυνο εσάς και τους επιβάτες σας. Έτσι, εάν εντοπίσετε ράγισμα, καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να την κοιτάξουν.

Αντικατάσταση ή επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ;

Εάν έχετε ρωγμή μικρότερη από κέρμα των 2 ευρώ στο παρμπρίζ σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορούμε να σας την επισκευάσουμε. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε εφικτή η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ. Κάποιες φορές θα πρέπει να αντικατασταθεί το παρμπρίζ. Αυτό κοστίζει κάτι περισσότερο, όμως αξίζει το έξοδο, αφού η ασφάλεια η δική σας και των επιβατών σας έχει πάντοτε προτεραιότητα.
Δεν είστε βέβαιος αν η ρωγμή στο παρμπρίζ σας χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση; Θα σας βοηθήσουμε με τη γνώμη του ειδικού, και πάντοτε θα προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε πρώτα. Αν έχετε ασφάλιση, η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ είναι συνήθως δωρεάν, και δεν επηρεάζουν και το bonus malus. Με άλλα λόγια, η επισκευή ραγισμένου παρμπρίζ είναι γρήγορη και καθαρή εργασία και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ...