Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Αντικατάσταση πλευρικού παραθύρου

Αντικατάσταση πλευρικού παραθύρου αυτοκινήτου



Όταν κάποιο από τα πλαϊνά τζάμια του αυτοκινήτου σας παθαίνει ζημιά, συχνά η αντικατάσταση πλευρικού κρυστάλλου αυτοκινήτου είναι η μόνη επιλογή. Σε αντίθεση το παρμπρίζ, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα μπορέσουμε να το επισκευάσουμε. Στην Glassdrive διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που σας βοηθούν να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Αντικατάσταση πλευρικού κρυστάλλου αυτοκινήτου: Μόνο γνήσια ανταλλακτικά

Αν έχει υποστεί ζημιά το πλαϊνό κρύσταλλο στο αυτοκίνητό σας, μπορεί να επηρεάσει την ορατότητά σας. Επομένως, αν εντοπίσετε οποιαδήποτε γρατζουνιά ή ρωγμή, ζητήστε από τους ειδικούς μας να την κοιτάξουν. Συχνά δεν είναι δυνατή η επισκευή και απαιτείται αντικατάσταση πλευρικού παραθύρου αυτοκινήτου. Οι τεχνικοί μας θα τοποθετήσουν ένα νέο πλαϊνό παράθυρο εξίσου καλό με το πρωτότυπο.
Μόνο ο Κατασκευαστής Γνήσιου Εξοπλισμού (OEM) μπορεί να προσφέρει το σωστό κρύσταλλο για να επανέλθει οποιοδήποτε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κρύσταλλα κατασκευασμένα στα πρότυπα των OEM για την αντικατάσταση του παρμπρίζ σας. Χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά, προϊόντα και εξειδικευμένους τεχνικούς, η ποιότητα στην εργασία μας είναι πάντοτε εγγυημένη. Είτε χρειάζεστε αντικατάσταση πλευρικού παραθύρου αυτοκινήτου είτε απλώς επισκευή, στην Glassdrive η ασφάλειά σας είναι πάντοτε η προτεραιότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ...