Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Γρατζουνιές στο παρμπρίζ

Επισκευή γρατζουνιάς στο παρμπρίζ



Είναι εύκολο να δημιουργηθούν γρατζουνιές στο παρμπρίζ σας. Όταν πλένετε το αυτοκίνητό σας ή δεν έχετε αλλάξει υαλοκαθαριστήρες πρόσφατα, το πιθανότερο είναι ότι δημιουργούνται γρατζουνιές στο παράθυρο, οι οποίες μειώνουν την ορατότητά σας όταν οδηγείτε. Η επισκευή γρατζουνιάς στο παρμπρίζ είναι σημαντικό τμήμα της συντήρησης του οχήματός σας.

Αντικατάσταση ή επισκευή γρατζουνισμένου κρυστάλλου;

Όταν εντοπίζετε γρατζουνιά στο κρύσταλλο, η επισκευή ίσως δεν είναι πάντοτε εφικτή. Το παράθυρο ίσως χρειάζεται αντικατάσταση. Εμείς ωστόσο πάντα θα προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε τη ζημιά πρώτα. Αν έχετε ασφάλιση, η επισκευή γρατζουνισμένου κρυστάλλου είναι συνήθως δωρεάν, και δεν επηρεάζει και το bonus malus. Γι' αυτό η επισκευή γρατζουνισμένου παρμπρίζ μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.
Οι ειδικοί μας στην επισκευή γρατζουνισμένων παρμπρίζ μπορούν γρήγορα να διαπιστώσουν ποια είναι η βέλτιστη προσέγγιση: επισκευή ή αντικατάσταση του γρατζουνισμένου παρμπρίζ. Η επισκευή γρατζουνιάς παρμπρίζ ίσως είναι οικονομικότερη, όμως εάν το παράθυρο χρειάζεται αντικατάσταση, αξίζει τον κόπο να περιμένετε. Η ασφάλειά σας παραμένει προτεραιότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ...