Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Προϊόντα

Τα σύγχρονα κρύσταλλα αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με  λειτουργίες που συμβάλλουν στην οδηγική άνεση αλλά και στην ενεργητική και την παθητική ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.
 


Μόνο οι Κατασκευαστές Γνήσιων Ανταλλακτικών μπορούν να σας προμηθεύσουν κρύσταλλα που πληρούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στην Glassdrive χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας, Ο  βασικότερος προμηθευτής κρυστάλλων μας, η Saint-Gobain Sekurit, είναι μία από τις ηγετικές εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο.
Όλα τα κρύσταλλα αντικατάστασης που κατασκευάζονται από τη Saint-Gobain Sekurit και φέρουν το λογότυπο Saint-Gobain Sekurit, κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές και κατασκευαστικά πρότυπα που ισχύουν για τα γνήσια εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται κατά τη συναρμολόγηση των οχημάτων. Κατά συνέπεια, τα κρύσταλλα αυτά έχουν την ίδια ποιότητα με τα αρχικά ανταλλακτικά και ονομάζονται «Γνήσια Ανταλλακτικά».
Καθώς χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά, μπορούμε να επαναφέρουμε κάθε όχημα στην αρχική του κατάσταση. Χάρη στην τοποθέτηση γνήσιων ανταλλακτικών από πεπειραμένους τεχνικούς, μπορούμε πάντοτε να σας εγγυηθούμε την ποιότητα των εργασιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ικανοποιημένοι πελάτες

Η ασφάλεια και η οδηγική σας απόλαυση είναι η προτεραιότητά μας! Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την ικανοποίηση των πελατών και την ...